we'willdance
danslessen - kinderfeestjes - workshops - evenementen - twirl

Dansstijlen.

Hieronder leg ik de dansstijlen uit die ik geef. De manier waarop ik het uit leg, is de manier waarop ik het les geef. 

ADV: 3 t/m 8 jaar. 

Op een speelse en fantasierijke manier maakt het kind kennis met dans. Ze leren luisteren naar de melodie, ritme en teksten van de muziek. Aan de hand van een thema, leren kinderen dingen herkennen en onthouden. 


Modern: vanaf 8 jaar.

Bij moderne dans, dansen we veel op instrumentale of onbekende muziek. Veel bewegingen komen vanuit adem & rug, of gaan over de grond.

 

Jazz: vanaf 6 jaar.

Bij jazz dansen we op muziek die veel op de radio gedraaid word. Hier behandelen we verschillende vlotte pasjes en vele leuke bewegingen. 


Klassiek: vanaf 4 jaar. 

Bij klassiek dansen we op klassieke muziek. Hier behandelen we de basistechnieken (aangepast aan leeftijd & niveau) van klassiek ballet. 


Streetdance: vanaf 6 jaar.

Bij streetdance dansen we op vlotte muziek uit de top 40. Er komen bewegingen in voor uit bijvoorbeeld dansclips van het nummer waar we op dansen. 


Twirl: vanaf 6 jaar. 

Twirl is een soort dans in combinatie met een baton. De baton is de 'stok' die we hierbij gebruiken. We starten met het aanleren van de basistechnieken, en combineren dit later met verschillende danspassen uit verschillende dansstijlen (modern, jazz, klassiek)


Zumba/aerobic/BBB: volwassenen.

Bij zumba/aerobics dansen we op snelle en vrolijke muziek. Dit doen we in combinatie met basic steps vanuit aerobics, met een zumba vibe eroverheen. Ook doen we een gedeelte van de les spierversterkende oefeningen!

 

Welke dansstijl vind je het leuks?

  Modern   Jazz   Klassiek ballet   ADV   Twirl   Zumba/aerobics