we'willdance
danslessen - kinderfeestjes - workshops - evenementen - twirl

Contributie Elst (ut).

Contributie:

Deze is gebaseerd op 1 jaar les (+- 42 lessen) gedeeld door 4, om zo de kosten te verspreiden.

 

3 maandelijkse contributie voor 1 les van 1 uur per week bedraagt:

16 t/m 20 jaar:         €42,- per kwartaal.

vanaf 21 jaar:            €45,-  per kwartaal.

 

Algemene voorwaarden:

Door inlevering en ondertekening van het inschrijfformulier bent u lid tot wederopzegging en gaat u akkoord met onderstaande regels:

• We’willdance is niet aansprakelijk voor verlies of gestolen goederen. Leden van we’willdance dienen zelf WA verzekerd te zijn.

• Bij inschrijving wordt €5 euro administratiekosten gerekend.

• Het lesgeld dient betaald te worden binnen 14 dagen n.a.v. een factuur via de mail.

                 U ontvangt de factuur de 1 e week van:

                  - januari voor de maanden: januari, februari & maart.

                  - april voor de maanden: april, mei & juni.

                  - juli voor de maanden: juli, augustus & september.

                  - oktober voor de maanden: oktober, november & december.

U betaald dus ook in de zomervakantie door. 

• Bij betalingsachterstand wordt er in de derde week van de betaalperiode een aanmaning verzonden. Er wordt dan €5 euro extra administratiekosten gerekend .

• Opschorten van betaling bij overmacht. In geval van ziekte of andere overmacht is het tijdelijk opschorten van de betaling mogelijk. Hiertoe dient de verantwoordelijke een mail te sturen naar wewilldance@outlook.com, binnen een week na de ontstane situatie. De betaling zal dat kwartaal gewoon doorgaan. Bij het opnieuw starten van de lessen zal worden berekend hoeveel weken u niet heeft kunnen deelnemen. Deze word dan ingehouden bij het volgende kwartaal. 

• Indien u geen les meer wilt volgen, heeft u 1 maand opzegtermijn. Voorbeeld: u wilt stoppen vanaf 1 januari, dan dient u voor 1 december op te zeggen. Zegt u op of na 1 december af, betaald u nog voor de volgende maand. U kunt dan uiteraard deze maand gewoon meedansen.  Opzeggingen gelden altijd per de 1e van een nieuwe maand.

Opzeggen kan d.m.v. een mail naar wewilldance@outlook.com. Opzeggingen op andere manieren worden niet geaccepteerd.

 Tijdens vakanties zullen de lessen vervallen. De vakanties lopen parallel met die van de basisscholen en zullen tijdig bekend gemaakt worden via de website van we'willdance: www.wewilldance.nl *zie kopje lesrooster.

Als er een les vervallen is (bijv. ziekte van docent) kan er wel voor gekozen worden deze in te halen in de vakantie in overleg met de groep.

• Tijdens de dansles word verwacht dat je sportkleding aan hebt. We dansen op sokken of goed (binnen) schoeisel bij dansstijlen waar verwacht word dat je op schoenen danst (om blessures tegen te gaan).

• In overleg met de dansgroep kunnen we deelnemen aan optredens/wedstrijden. Er komt dan een mail met voorgeschreven kleding. Vaak moet er iets voor een bepaald bedrag aangeschaft worden. Wij trachten dit bedrag zo laag mogelijk te houden.             

• Met ondertekening van het inschrijfformulier, geeft u tevens toestemming voor het maken van foto’s van u of uw kind en deze te gebruiken voor op de website of ter promotie.